Vjenčanja

Prepustite nam organizaciju vjenčanja - najvažnijeg dana u životu. Pouzdajte se u naše dugogodišnje iskustvo.

Za Vas smo pripremili klimatiziranu dvoranu za vjenčanja s mogućnosti izlaska na terasu, vrhunsku kuhinju, dekoracije kao i mnoge druge pogodnosti koje će Vam uvelike pomoći u planiranju dana vjenčanja.

Tražite li lokaciju za savršenu proslavu vjenčanja, stojimo Vam na raspolaganju. Hotel International gaji dugu tradiciju izvrsno organiziranih svadbi.
Lokacija hotela, smještaj za mladence i goste u raskošnim sobama s panoramskim pogledom na Zagreb, birane delicije naše šefice kuhinje….sve što je još potrebno za početak slavlja ste samo Vi i Vaša bolja polovica.
S povjerenjem nam se obratite za organizaciju Vašeg dana iz snova.

Pročitajte recenzije naših mladenaca i gostiju kojima smo organizirali svadbe i uvjerite se koliko ste za nas doista posebni.

Za sva pitanja, slobodno kontaktirajte: events@hup-zagreb.hr ili nazovite: +385 1 6108 156.

Pogledajte galeriju fotografija
Testni alt banera
Komentari
 • Hvala na savršenom vjenčanju!
   Draga Kristina,

   

  S odmakom od dva tjedna, sređenih dojmova, želimo Vam od srca zahvaliti na suradnji i trudu oko naše svadbene svečanosti.

  Sve je prošlo bez zamjerki, hrana i prostor su bili odlični, osoblje na nivou, smještaj više nego dobar.

  Još uvijek dobijamo pohvale za sve što smo organizirali, uz Vašu pomoć.

  Ivana & Hrvoje Vavro
  07.07.2017
 • Svadba Pejnović - Friščić

  Poštovana,

  evo nas poslije vjenčanja..bilo nam je FENOMENALNO! :) Zahvaljujemo se Vama i Vašim kolegama na svoj organizaciji naše svadbe, definitivno je bilo sve vrhunsko, počevši od hrane, ambijenta, usluge svega...odlično i uvijek ćemo vas preporučiti kao odličan izbor za svadbenu večer!

  Lijepi pozdrav,

  Barbara
  09.07.2011
 • Vlatka i Bojan kažu...
   Draga Kristina,

   

  Ovim putem Vam se želimo još jedanput zahvaliti na organizaciji proslave našeg vjenčanja. Zahvalu želimo uputiti cjelokupnom timu u vašem hotelu, te vas pohvaliti na besprijekorno odradjenom projektu.

  Od prvog dana kada smo kročili u vas hotel znali smo da smo na pravom mjestu, te smo vam sa punim povjerenjem povjerili organizaciju naše večeri koju nikada nećemo zaboraviti.. :) Tijekom priprema pokazali ste visoku razinu strpljivosti i bili spremni na sve naše prijedloge, želje, te ste sve naše zahtjeve ispunili u potpunosti.

  Zahvaljujemo se i na predivnom apartmanu koji smo imali na raspolaganju, nadam se da ćemo uskoro i na bračno putovanje, i vrijeme je,  prvu godinu braka smo odradili, i u dobru i u zlu..

  Uoči 30.svibnja opet ste nas iznenadili, zahvaljujemo od srca na večeri za našu prvu godišnjicu braka!!

  Bilo je lijepo proslaviti prvu godinu na istom mjestu gdje smo prvi puta sjedili za stolom kao muž i žena.

  Veliko Vam hvala!!

   

  Vlatka i Bojan 

  Vlatka i Bojan
  09.06.2016
 • Svadba Bare - Šoštarić
  Poštovani,

  ovim putem Vam se zahvaljujemo na izvanrednoj organizaciji koja je bila pripremljena za našu svadbu 01.10.2011.godine u Vašem hotelu. Posebno bi htjeli pohvaliti izvrstan tim Slavena i Kristinu, koji su nam zadnjih 8 mjeseci bili u potpunosti na raspolaganju. Zahvaljujemo se na njihovoj susretljivosti, strpljenju, profesionalnosti, te besprijekornoj organizaciji. To nisu samo naši zaključci, već i zaključci mnogih gostiju koji su prisustvovali našem svadbenom slavlju. Također želimo pohvaliti vodeće konobare naše svečanosti, Ivana Kolara i Mirka, koji su svojim profesionalnim nastupom ostavili besprijekoran utisak, na jednom zaista visokom nivou.

  Sigurni smo da ćemo i u buduće koristiti usluge Vašeg hotela.

  Srdačan pozdrav i veliko HVALA
  Ivana i Karlo Šoštarić
  01.10.2010
 • Svadba Bekić
  Svadba je bila mrakkk...


  Srdačno,
  Damir
  08.05.2010
HUP Zagreb
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Hotela International.