od 30. 11. -0001. do 30. 11. -0001.

Događanja u Zagrebu do 31. ožujka

I ove godine Zagreb svoje mnogobrojne posjetitelje oduševljava bogatom i zanimljivom ponudom događanja. Izložbe, kazališne predstave, koncerti te druga kulturna događanja prava su pozivnica za dolazak u Zagreb. Provjerite kalendar događanja i rezervirajte svoj smještaj u hotelu.
Koncerti

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 9. veljače možete uživati u glazbenom koncertu Massima, a 16. veljače u jedinstvenoj glazbenoj večeri s Maksimom Mrvicom. U Areni Zagreb zabavnu večer osigurat će vam Željko Joksimović 13. veljače i Tony Cetinski 8. ožujka. U Domu sportova publiku će 20. veljače zabavljati grupa Silente te 5. ožujka grupa Elemental.

Izložbe

U prvom dijelu godine ne propustite posjetiti Muzej za umjetnost i obrt te izložbu 'Pokrenuto oko. Talijanska kinetička umjetnost od 1950-ih do 1970-ih' koja traje do 14. veljače te Gliptoteku HAZU s izložbom 'Skulptura i nagost - tjelesna erotika u dijelima Ivana Meštrovića' koju možete pogledati do 26. veljače.

Sajmovi


Zanimljivi sajmovi očekuju nas i ove godine pa tako ne propustite Zagrebački sajam nautike i Hotel&Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 21. veljače, kao i specifičan Whisky sajam ZG016 u Hypo centru od 26. do 27. veljače.
HUP Zagreb
The Westin Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Hotela International.