od 30. 11. -0001. do 30. 11. -0001.

Događanja u Zagrebu do 31. ožujka

I ove godine Zagreb svoje mnogobrojne posjetitelje oduševljava bogatom i zanimljivom ponudom događanja. Izložbe, kazališne predstave, koncerti te druga kulturna događanja prava su pozivnica za dolazak u Zagreb. Provjerite kalendar događanja i rezervirajte svoj smještaj u hotelu.
Koncerti

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 9. veljače možete uživati u glazbenom koncertu Massima, a 16. veljače u jedinstvenoj glazbenoj večeri s Maksimom Mrvicom. U Areni Zagreb zabavnu večer osigurat će vam Željko Joksimović 13. veljače i Tony Cetinski 8. ožujka. U Domu sportova publiku će 20. veljače zabavljati grupa Silente te 5. ožujka grupa Elemental.

Izložbe

U prvom dijelu godine ne propustite posjetiti Muzej za umjetnost i obrt te izložbu 'Pokrenuto oko. Talijanska kinetička umjetnost od 1950-ih do 1970-ih' koja traje do 14. veljače te Gliptoteku HAZU s izložbom 'Skulptura i nagost - tjelesna erotika u dijelima Ivana Meštrovića' koju možete pogledati do 26. veljače.

Sajmovi


Zanimljivi sajmovi očekuju nas i ove godine pa tako ne propustite Zagrebački sajam nautike i Hotel&Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 21. veljače, kao i specifičan Whisky sajam ZG016 u Hypo centru od 26. do 27. veljače.
HUP Zagreb
The Westin Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran