Kako do nas

Hotel International smješten je u poslovnom središtu grada Zagreba, među mnogobrojnim sjedištima domaćih i inozemnih tvrtki, dok se sve važne zagrebačke znamenitosti i atrakcije nalaze u blizini.

 • Hotel International
  Miramarska 24
  10000 Zagreb
  Hrvatska
 • GPS:
  45.7990570941893
  15.97392196655278

Javni prijevoz i taxi


Do hotela voze tramvajske linije 3,5 i 13. Potrebno je izaći na stranici Miramarska, a hotel International nalazi se nasuprot stajališta te je odmah vidljiv.

Taxi stajalište nalazi se ispred samog hotela tako da Vam u samo nekoliko minuta možemo osigurati prijevoz iz samog hotela.


Razgledavanje Zagreba


Samo 15 minuta hoda dijeli vas od Botaničkog vrta i poznate zagrebačke Lenucijeve potkove, ukoliko ste smješteni u Hotelu International. Botanički vrt okružen je brojnim povijesnim zgradama u čijem ćete izgledu uživati nastavite li razgledavanje do Trga bana Josipa Jelačića, glavnog gradskog trga. Od hotela International ka centru možete se uputiti i tramvajem broj 13 u smjeru Kvaternikovog trga. Put je nešto duži ali ćete usput proći pored prekrasne neobarokne zgrade Hrvatskog narodnog kazališta i neorenesansne palače u kojoj je smješten Muzej Mimara.


Dolazite li osobnim automobilom:


Dolazite li iz smjera zapad (autocesta A2, granični prijelaz Bregana, Slovenija) slijedite putokaze za Zagreb zapad i nastavite se voziti Zagrebačkom avenijom. Skrenite lijevo u Savsku cestu. Na prvom raskrižju skrenite desno u Vukovarsku. Vozite 700 metara do križanja s Miramarskom ulicom. Hotel je s Vaše desne strane.

Dolazite li s istočnog ulaza u grad Zagreb vozite se Slavonskom avenijom (11 km) do skretanja za Trnje. Skrenite desno. Nastavite voziti i na raskrižju skrenite lijevo na Vukovarsku ulicu. Nakon 400 metara skrenite lijevo. Hotel se nalazi s Vaše desne strane.

Vraćate li se s hrvatske obale ili putujete autocestom A1 prema Zagrebu, nakon naplatnih kućica nastavite Jadranskom avenijom prema rotoru. Na rotoru skrenite na 2. izlaz i nastavite vožnju Avenijom Dubrovnik do križanja s Avenijom Vjećeslava Holjevca. Na raskrižju skrenite u pravcu sjevera, te vozite preko mosta do križanja s Vukovarskom. Na križanju skrenite lijevo i nakon 400 m skrenite ponovno lijevo u Miramarsku. Hotel je s Vaše desne strane.


Zračna luka Pleso Zagreb


Iz zračne luke Pleso možete stići taxijem (redovne dnevne cijene kreću se od 200-250 kn) ili posebnim Croatia Airlines autobusom koji vozi do Autobusnog kolodvora u Zagrebu za 35 kn.

HUP Zagreb
The Westin Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Hotela International.