O hotelu International

Hotel International u Zagrebu, smješten u samom centru poslovne zone grada, vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb.

Prostrane hotelske sobe raspoređene u tri kategorije i luksuzni smještaj u apartmanima hotela International učiniti će Vaš boravak u Zagrebu opuštajućim i ugodnim. Svi koji požele bolje upoznati Zagreb, u neposrednoj blizini hotela naći će brojne gradske atrakcije, muzeje i ostale kulturne znamenitosti.

Osim hotelskog smještaja, hotel International u Zagrebu nudi svojim gostima opuštanje u lounge baru ili upoznavanje mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta Hrvatske u restoranu hotela.

Provjerite zašto je moto hotela International “Osjećajte se kao kod kuće...

Hotel International Fact sheet
Često postavljana pitanja

Kako mogu rezervirati sobu preko interneta?

Brzo i jednostavno! Nakon što ispunite obrasce, Vaša soba je rezervirana. Ako ne možete rezervirati sobu preko naše stranice, molimo Vas da nas nazovete na broj (00385) 1 6108 400.

Da li se moram registrirati da bi napravio/la rezervaciju?

Za rezervaciju soba nije potrebna registracija. Međutim, potrebna je važeća kreditna kartica.

Ako promjenim datum boravka, da li će to utjecati na cijenu?

Cijene ovise o datumu, te promjena plana boravka može rezultirati promjenom cijene sobe.

Kako mogu otkazati rezervaciju?

Otkaz rezervacije ovisi o općim uvjetima poslovanja. Za otkazivanje rezervacije molimo Vas nazovite (00385) 1 6108 000.

Kako mogu dobiti posebne cijene za tvrtke?

Ako ste zaposlenik tvrtke koja s hotelom ima sklopljen ugovor o posebnim cijenama noćenja, za Vas vrijede povjerljive dogovorene cijene. Prilikom Vaše rezervacije, molimo Vas da u napomenu upišete detalje tvrtke za koju radite, te ćemo Vam naknadno potvrditi posebnu cijenu noćenja koja ne mora odgovarati cijeni koju ste dobili na našoj stranici.

U hotelu je rezerviran određeni broj soba za određenu konferenciju / događanje. Kako mogu rezervirati jednu od tih soba?

Svaka konferencija ima svoj kod kojeg treba unijeti u napomenu prilikom slanja rezervacije. Cijena koju ste dobili na stranici ne mora odgovarati posebnoj cijeni dogovorenoj za dotičnu konferenciju. Naknadno ćete na Vaš e-mail dobiti potvrdu cijene koja odgovara konferenciji kojoj želite prisustvovati.

Mogu li na Vašoj stranici dobiti posebne cijene za turističke agencije ili cijene za avio kompanije?

Ne. Za takve upite, molimo Vas pošaljite nam e-mail na sales@hotel-international.hr ili nas nazovite na broj (00385) 1 6108 155

Mogu li na Vašoj stranici rezervirati "government" cijene?

Ne. Za takve upite molimo Vas pošaljite nam e-mail na sales@hotel-international.hr ili nas nazovite na broj (00385) 1 6108 155

Mogu li rezervirati više soba i sobe različite kategorije?

Možete. Međutim upit ćete morati poslati za svaku sobu posebno. Za upite preko 10 soba, molimo obratite se uredu prodaje na prodaja@hotel-international.hr .

Što su to dnevne cijene i kako ih mogu dobiti?

Dnevne cijene su posebne cijene koje vrijede za određeni broj soba, a hotel ih određuje sukladno sezoni i popunjenosti. Cijene se razlikuju i nisu uvijek dostupne na našoj stranici. Za posebne upite pošaljite nam e-mail na reservations@hotel-international.hr.

Planirajte sastanke i konferencije bez stresa. Nažalost takve upite ne možete direktno realizirati na našoj stranici. Naše dvorane možete rezervirati tako da pošaljete upit na sales@hotel-international.hr u kojem biste trebali navesti detelje:

  • datum održavanja događanja / sastanka
  • broj sudionika
  • postav dvorane
  • tehnička oprema / dekoracija
  • usluge hrane i pića
  • sobe za sudionike događanja
  • način plaćanja


Veselimo se Vašim upitima!
HUP Zagreb
The Westin Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Hotela International.