Događanja u Zagrebu

 • Događanja u Zagrebu do 31. ožujka
  od 30.11.-0001. do 30.11.-0001.
  I ove godine Zagreb svoje mnogobrojne posjetitelje oduševljava bogatom i zanimljivom ponudom događanja. Izložbe, kazališne predstave, koncerti te druga kulturna događanja prava su pozivnica za dolazak u Zagreb. Provjerite kalendar događanja i rezervirajte svoj smještaj u hotelu.
 • Čaroban Advent u Zagrebu
  od 30.11.-0001. do 30.11.-0001.
  Paljenjem prve adventske svijeće, 29. studenog, na zagrebačkom glavnom trgu započinje još jedno bajkovito razdoblje - Advent u Zagrebu. Jeste li već isplanirali svoj dolazak na neko od čarobnih događanja?
 • Disney on Ice i ove godine u Areni Zagreb
  od 30.11.-0001. do 30.11.-0001.
  Od 10. do 13. prosinca 2015. godine u Areni Zagreb možete otputovati u svijet mašte i proslaviti 25. godišnjicu postojanja velikih Disneyevih junaka uz predstavu na ledu, Disney on Ice.
 • Izložba ''Životinjsko carstvo'' u Zagrebu
  U Hrvatskom prirodoslovnom muzeju do kraja prosinca 2015. traje izložba Vatroslava Kuliša 'Životinjsko carstvo' posvećena slikarici i grafičarki Izabeli Šimunović. Izložba je inspirirana prirodoslovnim tematikom te je peta u nizu u organizaciji Scene Amadeo i Hrvatskog prirodoslovnog muzeja.
 • Interliber - 38. međunarodni sajam knjiga i učila
  Od 10. do 15. studenog na Zagrebačkom velesajmu održava se 38. međunarodni sajam knjiga i učila - Interliber. I ove godine posjetitelji mogu izabrati pregršt novih naslova, upoznati se s novim knjigama i njihovim autorima te sudjelovati na okruglim stolovima i književnim radionicama.
 • Izložba Leonardo da Vinci - genij i njegovi izumi na Zagrebačkom velesajmu
  Na Zagrebačkom velesajmu do 15. studenog pogledajte izložbu Leonardo da Vinci - genij i njegovi izumi, koju je pripremila grupa vještih majstora iz Firence, uspješno prezentirajući kreativnost i inovacije velikog genija.
HUP Zagreb
The Westin Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Panorama Zagreb Hotel
Hotel International
Hotel Jadran
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Hotela International.